Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012


Νέος, ωραίος, πλούσιος και ποιος ξέρει ίσως και μελλοντικός δήμαρχος!



altΟ Πάρης Κασιδόκωστας ήταν από μικρό… άτακτο αγόρι. Και αναφερόμαστε πάντα στα της προσωπικής ζωής του. Κάτι που άγχωνε την μητέρα του η οποία τις περισσότερες φορές βρισκόταν μακριά του! Δεν ήταν μάλιστα λίγες οι φορές που η Μαριάννα Λάτση-όταν ο γιος της είχε πρόβλημα-ανησυχούσε για εκείνον και«πετούσε» κοντά του ξαφνικά! Χωρίς καν να του το πει.

Η πρώτη του μεγάλη σχέση που είδε τα φώτα της δημοσιότητα και που δεν άρεσε και πολύ στην οικογένεια, ήταν με τη Zeta Vomvogianni! Η κατά πολύ μεγαλύτερή του πλούσια γοητευτική κυρία τον ερωτεύτηκε και έμεινε μαζί του για αρκετό καιρό κλείνοντας τα στόματα όσων πίστευαν πως ήταν ένα απλό καπρίτσιο!

Ένα χρόνο μετά, to 2004, ο Πάρης αφού χωρίζει με τη Zeta και ηρεμεί λίγο και το Λατσέικο, βρίσκει την αντικαταστάτρια στο πρόσωπο της Πάρις Χίλτον! Εκεί να δείτε χαρές! Η Paris ήρθε και στην Ελλάδα μαζί του και έγινε το επίκεντρο όλων! Τότε, όπως με ενημέρωναν άτομα κοντά στο ζευγάρι, η Paris κυκλοφορούσε γυμνή μέσα στο σπίτι και οι άνδρες της ασφάλειας είχαν πάθει τη πλάκα τους! Αφού χώρισαν, ο Πάρης έκανε πιο εφήμερες σχέσεις αλλά πάλι με διάσημα ονόματα! Με γυναίκες που πολλοί κυνηγούσαν και πολλοί ήθελαν στο κρεβάτι τους! Βλέπετε όμως ο δικός μας εκτός από χρήμα είχε και μεσογειακό ταπεραμέντο! Δεν ήταν ξενέρωτο αμερικανάκι…

Το 2005 Στα …δίχτυα του έπεσε η σέξυ αμερικανίδα ηθοποιός Tara Reid, ενώ δυο χρόνια μετά ακολούθησε η σέξι πρωταγωνίστρια των ταινιών, Twilight , Nikki Reed.

Το 2010 ο Πάρης κατακτά την 28χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός, μοντέλο και επαγγελματία αθλήτρια του τρίαθλου, του Surf και του mountain bike Hannah Cornett.

Μέχρι που χωρίζει και με εκείνη για να τα φτιάξει λίγο αργότερα με τη Martina Ivonson! Μαζί ήρθαν και στην Ελλάδα όμως πριν από λίγο καιρό χώρισαν! Οσό για το τώρα; Κάποιοι λένε ότι περνάει καλά κάποιοι άλλοι πάλι ότι χώρισε και τριγυρνάει μόνος του…Όπως ο Λύκος…δε θέλω δε ν΄αναφέρω τα εγχώρια προϊόντα καθώς η λίστα και μεγάλη είναι και αμαρτωλή.

Οι περισσότερες εγχώριες έδειξαν πολύ κακή συμπεριφορά…



alt





alt


alt





mybottom text

Free Counters