Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012


Μέσα στη λίστα τoυ ΣΔΟΕ πασίγνωστη αστρολόγος -Τι απαντά η ίδια! [φωτο]



Φήμες θέλουν την τηλεοπτική αστρολόγο που παρακολουθούμε καθημερινά στην τηλεόραση εδώ και πολλά χρόνια, να βρίσκεται στη λίστα του ΣΔΟΕ με τους Έλληνες που έχουν βγάλει στο εξωτερικό πάνω από 500,000 ευρώ. Τι λέει η ίδια;

Ξεσπάει η Βίκυ Παγιατάκη κατά όσων θέλουν να εμπλέξουν το όνομά της με τη λίστα των φοροφυγάδων.

Σάλος έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα με την αποκάλυψη ότι το ΣΔΟΕ έχει στα χέρια του λίστα με Έλληνες που έχουν βγάλει στο εξωτερικό περισσότερα από 500,000 ευρώ ο καθένας τους, χρήματα που δεν δήλωσαν ποτέ στις φορολογικές τους δηλώσεις.

Αν και η λίστα αυτή κρατιέται ως επτασφράγιστο μυστικό από τις αρμόδιες αρχές προκειμένουν να κάνουν τις δέουσες έρευνες, εντούτοις ορισμένα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ανάμεσά τους είναι και γνωστοί αστρολόγοι. Μάλιστα, τα δημοσιεύματα μιλούσαν για ένα πρόσωπο με τα αρχικά Β. Π. Τα συγκεκριμένα αρχικά εύλογα παραπέμπουν στη γνωστή και καταξιωμένη Βίκυ Παγιατάκη, με αποτέλεσμα να γεμίσει το διαδίκτυο με σχόλια εναντίον της.

Η πασίγνωστη αστρολόγος ξεκαθαρίζει την κατάσταση στην Espresso και τον Γρηγόρη Μελά. “Εγώ δεν ονομάζομαι ούτε Βασιλική, ούτε Βένια, ούτε κάτι άλλο. Το Βίκυ είναι χαϊδευτικό. Το κανονικό μου όνομα ξεκινάει από Φ, όπως Φερενίκη και βεβαίως η εφορία και η τράπεζα δεν σου επιτρέπουν να ανοίξεις λογαριασμό με χαϊδευτικό, ούτε βέβαια το ΑΦΜ είναι με το χαϊδευτικό, αλλά με το πλήρες όνομά σου. Δεν είμαι εγώ το πρόσωπο με τα αρχικά Β. Π.”.



mybottom text

Free Counters