Κυριακή 15 Ιουλίου 2012


Τι προβλέπουν τα άστρα για τα ερωτικά σου αυτό το καλοκαίρι;



Το καλοκαίρι του 2012 είναι βέβαιο ότι δεν θα αφήσει κανέναν παραπονεμένο στα αισθηματικά του, αφού το πλανητικό σκηνικό ετοιμάζει ένα θερμό και κεφάτο “πάρτι” κατά τη διάρκεια του οποίου θα υπάρξουν ιδιαίτερα έντονες, ερωτικές στιγμές…

ΚΡΙΟΣ
Σε σχέση…
Και μαζί και μόνος, ίδιος είναι ο πόνος, θα σιγοτραγουδάς το φετινό καλοκαίρι! Από την μία πλευρά μπορεί να σε κουράζει η δέσμευση με το ταίρι σου, όμως το έντονο συναίσθημα δεν σου επιτρέπει να αφήσεις πίσω σου τον άνθρωπο που αγαπάς τόσο πολύ. Τα διλήμματα, οι εναλλαγές και η αναποφασιστικότητα για την πορεία του δεσμού σου δεν θα λείψουν.

Η Αφροδίτη και ο Δίας από το ζώδιο των Διδύμων, μπορούν να σε βάλουν εύκολα στον πειρασμό του φλερτ και των νέων γνωριμιών, όμως σε ωθούν παράλληλα να ταξιδέψεις και να επικοινωνήσεις πιο στενά με το ταίρι σου, προκειμένου να έρθετε πιο κοντά.

Ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού, σου προκαλεί εκνευρισμό, ένταση και ξαφνικά καβγαδάκια, όμως πολύ γρήγορα θα θέλεις να αποκαταστήσεις το κλίμα στη σχέση σου προκειμένου να βρεις και πάλι με το ταίρι σου τις ισορροπίες σας.

Μπορεί ο Κρόνος από το ζώδιο του Ζυγού, να δοκιμάζει ακόμα την αντοχή της σχέση σου, σε σένα που έχεις γεννηθεί στο τελευταίο δεκαήμερο, όμως με ο Ερμής από τον Λέοντα είναι ο σύμμαχός σου για διώξεις μακριά τα προβλήματα από τη σχέση σου και να διασκεδάσεις μαζί με τον σύντροφό σου!

Χωρίς σχέση…
Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους… το παρελθόν γυρνά ακόμα στο μυαλό σου και δεν είσαι και στην κατάλληλη φάση για να ξεκινήσεις μία νέα ουσιαστική δέσμευση. Τοκαλοκαίρι του 2012 λοιπόν τα αισθηματικά σου γίνονται σαν μία εποχιακή δροσιστική φρουτοσαλάτα!

Τον Ιούλιο, με την Αφροδίτη και τον Δία από το ζώδιο των Διδύμων, θα βγαίνεις, θα επικοινωνείς, θα διασκεδάζεις, θα κάνεις νέες γνωριμίες και θα φλερτάρεις ασύστολα. Από τις 15 Ιουλίου και μετά, που ο Ερμής γυρνά ανάδρομος, οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουν και σου θυμίζουν τα περασμένα και μετά από την διάθεση για φλερτ με νέες γνωριμίες, ξεκινά και πάλι η διάθεσή σου για επανασύνδεση.

Μέχρι τις 7/8 ο ανάδρομος Ερμής από τον Λέοντα κάνει τα αδύνατα, δυνατά για να σε φέρει και πάλι κοντά σε έναν περασμένο έρωτα, ο οποίος φαίνεται πώς δεν έχει λήξει ακόμα.

Τον Αύγουστο λοιπόν, με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου, σίγουρα θα θελήσεις να σοβαρευτείς και να εξισορροπήσεις τα αισθηματικά σου, βλέποντας με πιο ρομαντικό και χαλαρό τρόπο τις αισθηματικές σου υποθέσεις.

Ναι μπορώ να πω ότι κατά το διάστημα του καλοκαιριού θα ξανανιώσεις στα αισθηματικά σου, ωστόσο επειδή το στάδιο που διανύεις είναι ακόμα μεταβατικό, να περιμένεις την σταθεροποίηση λίγο αργότερα.

ΤΑΥΡΟΣ
Σε σχέση…
Μπορεί ο Δίας να αποχώρησε από το ζώδιό σου τον περασμένο Ιούνιο, ωστόσο το καλοκαίρι του 2012 θα μπορούσε να έχει τον τίτλο “η περίοδος της σταθεροποίησης και της ασφάλειας” για σένα φίλε μου Ταύρε, που έχεις μία σχέση στη ζωή σου.

Μπορεί το τετράγωνο του Ουρανού με τον Πλούτωνα – που προβληματίζει λίγο πολύ όλους μας αυτό το καλοκαίρι- , να σε κάνει να αλλάζεις ιδέες, κοσμοθεωρίες και τα ζητούμενά σου να αλλάζουν, όμως οι συνθήκες γύρω σου σε ευνοούν να κάνεις το επόμενο βήμα στη σχέση σου.

Με την Αφροδίτη και τον Δία από τον δεύτερο οίκο σου δημιουργούνται οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να αποκτήσεις μία πιο ουσιαστική δέσμευση με το ταίρι σου, ενώ δεν αποκλείεται μέσα στο καλοκαίρι να χορέψεις τον χορό του Ησαΐα ή να πάρεις την απόφαση της συμβίωσης ή και του απογόνου.

Από τις 19 Ιουλίου που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, ευνοείσαι για ένα ερωτικό ταξίδι με το εκλεκτό άτομο της καρδιάς σου, ενώ τον Αύγουστο η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου δημιουργεί ένα κλίμα αφοσίωσης, στοργής και απέραντης αγάπης που κάνει τη σχέση σας πιο δυνατή από ποτέ!

Χωρίς σχέση…
Περισσότερο από κάθε άλλη φορά, αυτό το καλοκαίρι θέλεις να βρεις το λιμάνι που θα ρίξεις την άγκυρά σου για να αράξεις.

Τον Ιούλιο αντιλαμβάνεσαι καλύτερα ποιες είναι οι ανάγκες σου, κατανοείς τι είναι αυτό που ψάχνεις και κάνεις έναν απολογισμό των πράξεων και των επιλογών του παρελθόντος, προκειμένου να μην κάνεις τα ίδια λάθη. Θα διαπιστώσεις και εσύ από την πλευρά σου, ότι τα γούστα σου αλλάζουν και οι απαιτήσεις σου αυξάνονται.

Η Νέα Σελήνη του Ιουλίου, που πραγματοποιείται στις 19 του μήνα στο ζώδιο του Καρκίνου, σου φέρνει ευχάριστα νέα, επικοινωνίες, ένα ταξίδι ή μία γνωριμία επαφή με κάποιο άτομο που θα καταφέρει να αγγίξει μία ευαίσθητη χορδή της καρδιάς σου.

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου, βάζει γινάτι τον Αύγουστο να σε αποκαταστήσει και εσύ ακολουθείς με ρομαντισμό τις προσταγές της, βιώνοντας με συναίσθημα έναν νέο έρωτα. Θυμήσου όμως, με τον ερχομό του φθινοπώρου, ο δάσκαλος Κρόνος, από το ζώδιο του Σκορπιού, θα έρθει να για να δοκιμάσει την σοβαρότητα και την αντοχή των αισθηματικών σου επιλογών…

ΔΙΔΥΜΟΣ
Σε σχέση…
Αυτό το καλοκαίρι το ζώδιό σου κάνει πάρτι μαζί με τον Δία και την Αφροδίτη, να έχουν ένα ερωτικό πρόγραμμα ειδικά για σένα και να σε παρασύρουν να χορέψεις στον ρυθμό του έρωτα! Μετά από πολύ καιρό, τα μαύρα συννεφάκια που υπήρχαν στη σχέση σου, αρχίζουν επιτέλους να
εξαφανίζονται και εσύ βλέπεις πλέον τη σχέση σου με πιο ανάλαφρο, αισιόδοξο και κεφάτο τρόπο!

Με τον Άρη από το ζώδιο του Ζυγού, η ερωτική ζωή με το ταίρι σου, όχι απλά θα ανανεωθεί, αλλά θα φουντώσει ο πόθος ανάμεσά σε σένα και το ταίρι σου και θα θυμηθείτε τις παλιές καλές στιγμές παθιασμένες σας στιγμές, μέχρι και τις 23 Αυγούστου!

Ο Ιούλιος λοιπόν σε ευνοεί για να αποκαταστήσεις το χαμένο έδαφος στη σχέση σου και για να ερωτευτείς και πάλι από την αρχή το σύντροφό σου, ενώ παράλληλα τα ταξίδια, η διασκέδαση και η καλή επικοινωνία, θα διώξουν μακριά κάθε δυσάρεστη μνήμη που προκλήθηκε από τα καβγαδάκια και τα προβλήματα των περασμένων μηνών.

Ο Αύγουστος είναι ο μήνας που η ερωτική σου σχέση θα μπει πλέον σε μία πιο σταθερή πορεία και θα αισθάνεσαι περισσότερη σιγουριά και ασφάλεια στο πλευρό της. Αρκετοί από τους Δίδυμους θα πάρουν την απόφαση να κάνουν πιο επίσημη τη σχέση τους τον Αύγουστο, αυτό λοιπόν σημαίνει πως ο γάμος, η συμβίωση ή ακόμα και η παραδοχή των συναισθημάτων σου και οι όρκοι αγάπης, θα δώσουν ένα πιο σοβαρό στυλ στο δεσμό σου!

Χωρίς σχέση…
Το ξέρω, έχεις κουραστεί πλέον από τις άστοχες γνωριμίες αλλά και τους αλλόκοτους ανθρώπους, που το μόνο που έκαναν μέχρι τώρα, ήταν να σε μπερδεύουν ακόμα περισσότερο. Πάρα βαθιά ανάσα και διώξε κάθε αρνητική σκέψη, γιατί αυτό το καλοκαίρι, πραγματικά σου ανήκει! Η εύνοια στα αισθηματικά σου είναι φανερή, ακόμα και εσύ μπορείς να την διακρίνεις και να την παραδεχτείς.

Η Αφροδίτη από το ζώδιό σου μέχρι τις 7/8, σε κάνει ακόμα πιο γοητευτικό, εξωστρεφή και ερωτεύσιμο, με συνοδοιπόρο το Δία, δεν λείπουν οι νέες ευκαιρίες, το φλερτ αλλά και οι νέοι έρωτες, από εκεί που δεν το περιμένεις. Μάλιστα οφείλω να σε προειδοποιήσω, ότι οι επιλογές θα είναι αρκετές, αυτό σημαίνει ότι δεν αποκλείεται να εμπλακείς και σε ένα ερωτικό δίλημμα.

Ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα, μέχρι και τα τέλη του Αύγουστου, δεν σε αφήνει να κάθεσαι στιγμή σε ησυχία, η διασκέδαση, τα ταξίδια και η εξωστρέφεια μαζί με την επικοινωνία και το φλερτ με νέα ενδιαφέροντα άτομα, θα πυρπολήσουν νέα πάθη στη ζωή σου! Αυτό το καλοκαίρι μπορώ να πω, πως υπάρχουν νέοι ερωτικοί στόχοι, τους οποίους και θα έχεις την δυναμική να κατακτήσεις.

Ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης αλλά και της σεξουαλικότητας, θα βρίσκεται στον πέμπτο οίκο του ωροσκοπίου σου- στον τομέα του έρωτα- και θα διεγείρει ακόμα περισσότερο το ερωτικό στοιχείο στην καθημερινότητά σου. Το καλοκαίρι του 2012 λοιπόν, είναι γεμάτο ευκαιρίες για να γυρίσεις μία νέα σελίδα στην αισθηματική σου ζωή. Ένας νέος έρωτας, θα δώσει μία πολύ γλυκιά γεύση στη ζωή σου και το σημαντικότερο είναι ότι θα έχει τις προοπτικές για κάτι σταθερό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σε σχέση…
Νιώθεις ότι τον τελευταίο καιρό οι πλανήτες σε έχουν βάλει στο “στόχαστρο” και δοκιμάζουν σκληρά τις αντοχές σου. Ίσως μερικές φορές και να έχεις δίκιο, στην πραγματικότητα όμως όλες αυτές οι δοκιμασίες που περνάς, έχουν ως σκοπό να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου. Το καλοκαίρι του 2012, έχει ποικιλία για τα αισθηματικά σου.

Τον Ιούλιο, είναι κυρίαρχη η επιθυμία σου για απολογισμό, για ενδοσκόπηση και για ένα ξεκαθάρισμα της σχέσης που υπάρχει, προκειμένου να κατανοήσεις καλύτερα τα συναισθήματα και τις σκέψεις σου. Θα θελήσεις να μετρήσεις τα θετικά και τα αρνητικά μίας σχέσης σου και θα προσπαθήσεις να βρεις λύσεις προκειμένου να βελτιωθεί ο δεσμός σου. Παρόλο που μπορεί να έχεις την διάθεση να εξισορροπήσεις τις καταστάσεις και να βρεις μαζί με τον σύντροφό σου λύση στα προβλήματά σας, κάποιες στιγμές θα έχεις εκρηκτική διάθεση και θα γίνονται καβγαδάκια μεταξύ σας.

Ο Πλούτωνας στον τομέα των συνεργασιών σου, πραγματοποιώντας κατά την διάρκεια του καλοκαιριού τετράγωνο με τον Ουρανό, σε “σπρώχνει” να κάνεις αλλαγές στη σχέση σου, τις οποίες μέχρι τώρα δεν έβρισκες την δύναμη.

Ο Ιούλιος αρχίζει να αποκτά μία πιο ανάλαφρη και αισιόδοξη νότα, από τις 19 του μήνα, που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου. Εκείνη την χρονική περίοδο, θα αρχίσεις να βλέπεις και πάλι το ποτήρι μισογεμάτο και θα κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στην αισθηματική σου ζωή.

Ο Αύγουστος, είναι ο μήνας που θα αφήσεις στην άκρη κάθε δυσάρεστη στιγμή και θα απολαύσεις τον έρωτα, τις διακοπές αλλά και τον σύντροφό σου! Με κολλητή φιλενάδα την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, από τις 8/8 μέχρι τα τέλη του ίδιου μήνα, διώχνεις μακριά τις απαισιόδοξες σκέψεις και αφήνεσαι ολοκληρωτικά στα συναισθήματά σου. Είναι μία καλή ευκαιρία να βάλεις τη σχέση σου σε νέες βάσεις και να διώξεις μακριά οτιδήποτε σε έχει πικράνει.

Το καλοκαίρι ολοκληρώνεται με μία υπέροχη πανσέληνο στο ζώδιο των Ιχθύων (στις 31/8) η οποία σε ευνοεί και σου δίνει το ερέθισμα να κάνεις νέα όνειρα για το μέλλον!

Χωρίς σχέση…
Πόνεσες, έκλαψες, απογοητεύτηκες και πέρασες μία περίοδο μοναξιάς, όμως όλα αυτά αρχίζουν πλέον να γίνονται παρελθόν. Η απογοήτευση και η εσωστρέφεια συνεχίζουν για λίγο ακόμα να βρίσκονται κοντά σου, όμως πολύ σύντομα – και αυτό θα γίνει από τις 19 Ιουλίου- θα κάνεις ένα νέο ξεκίνημα.

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, τον Ιούλιο με την Αφροδίτη και τον Δία να βρίσκονται στον οίκο της απομόνωσης, της σκέψης αλλά και του παρασκηνίου, για το δικό σου ωροσκόπιο, είναι περίοδος που θέλεις να σκεφτείς σοβαρά πιο θέλεις να είναι το μέλλον της αισθηματικής σου ζωής.

Το άτομο που σε ενδιαφέρει δεν θα σου δίνει ξεκάθαρα μηνύματα ή μπορεί και να υπάρχει στη ζωή σου ένα πρόσωπο, με το οποίο δεν μπορείς και εσύ ακόμα να κατανοήσεις τι ακριβώς υπάρχει μεταξύ σας. Η διαίσθηση αλλά και η παρατηρητικότητά σου θα σε βοηθήσουν να αποσαφηνίσεις την κατάσταση και να καταλάβεις που βαδίζεις. Μην πνίγεις μέσα σου τα συναισθήματά σου, προσπάθησε όμως να μην λειτουργείς κάποιες στιγμές και παρορμητικά. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου στις 19 του μήνα, σε βοηθά να αφήσεις πίσω σου κάθε ανάμνηση που σου άφησε πικρή γεύση στα χείλη και να κάνεις ένα νέο και πολύ ουσιαστικό ξεκίνημα. Ο Αύγουστος, έρχεται και κυριολεκτικά σου ανήκει!

Η Αφροδίτη από το ζώδιο σου, θα αποκαταστήσει όλα όσα γκρεμίστηκαν κατά τους περασμένους μήνες. Το τρίγωνο που πραγματοποιεί με τον Ποσειδώνα, φέρνει στη ζωή σου ρομαντισμό, τρυφερότητα, έναν νέο έρωτα και καινούριες ελπίδες για το μέλλον. Ο Αύγουστος είναι ο μήνας που θα απολαύσεις το συναίσθημα σε όλο του το μεγαλείο και θα νιώσεις μετά από αρκετό καιρό την γαλήνη μέσα σου!

ΛΕΩΝ
Σε σχέση…
Τα άστρα είναι με το μέρους σου το φετινό καλοκαίρι, αφού οι θέσεις των πλανητών αλλά και οι όψεις που σχηματίζουν σου υπόσχονται ότι όλα θα πάνε πάρα πολύ καλά.

Η Αφροδίτη και ο Δίας μέχρι τις 7/8 θα βρίσκονται “αγκαζέ” στον οίκο του ωροσκοπίου σου που συμβολίζει τις προσδοκίες και τη φιλία. Αυτό σημαίνει ότι πολλές από τις επιθυμίες που είχες για την εξέλιξη της σχέσης σου θα γίνουν πραγματικότητα, ενώ παράλληλα θα μοιραστείς με το σύντροφό σου στιγμές διασκέδασης. Παρόλο που η σχέση σου θα βαδίσει σε πολύ καλή πορεία δεν θα λείψουν οι νέοι ερωτικοί πειρασμοί, αφού θα είναι διάχυτη η ανάγκη σου για επιβεβαίωση αλλά και για φλερτ.

Ο Ερμής μέχρι και τα τέλη του Αυγούστου θα “φλερτάρει” με τον Ήλιο σου θα βρίσκεται δηλαδή στο δικό σου ζώδιο και θα κάνει την επικοινωνία με το ταίρι σου ακόμα καλύτερη! Με καλό διάλογο και επικοινωνία, μπορείς να βάλεις τη σχέση σου στην πορεία που εσύ θέλεις, ενώ παράλληλα μπορείς να αποκαταστήσεις τα προβληματάκια που είχαν υπάρξει στο παρελθόν.

Ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού σε παροτρύνει να εκφράσεις τα συναισθήματά σου αλλά και να διεκδικήσεις τον σύντροφό σου με ιδιαίτερο τρόπο, ενώ οι στιγμές αισθησιασμού και ερωτισμού δεν θα λείψουν και κατά την διάρκεια του Αυγούστου!

Κοντά στις 10 Αυγούστου μπορεί να σε πιάσουν οι επαναστατικές σου τάσεις και να θέλεις να απολαύσεις έστω και για λίγο την ελευθερία σου, αφού η Πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου σε επηρεάζει άμεσα. Στις 17 Αυγούστου όμως, η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου θα σε κάνει να λάμψεις από ικανοποίηση, γιατί η σχέση σου θα έχει καλές εξελίξεις και προοπτικές.

Χωρίς σχέση…
Αν το καλοκαίρι του 2012 σε βρίσκει δίχως ερωτική σχέση είναι φανερό ότι αυτό δεν πρόκειται καθόλου να σε προβληματίσει, πολύ απλά γιατί έχεις να περάσεις πολύ όμορφες στιγμές. Το φετινό καλοκαίρι, οι πλανήτες και οι όψεις που σχηματίζουν σου ετοιμάζουν εκπλήξεις και δεν πρόκειται ούτε στιγμή να σε αφήσουν να βαρεθείς.

Η Αφροδίτη και ο Δίας κάνουν τα πάντα για να έρθεις σε επαφή με νέο κόσμο, να αποκτήσεις καινούριους φίλους αλλά και να γνωρίσεις υποψήφιους ερωτικούς παρτενέρ. Οι ερωτικές σου προσδοκίες μπορούν να γίνουν πραγματικότητα τόσο τον Ιούλιο όσο και τον Αύγουστο, αφού μία ερωτική επιθυμία που είχες στο μυαλό σου, είναι ένα βήμα πιο κοντά στην πραγματοποίησή της.

Ο Ερμής από το ζώδιό σου, σου χαρίζει αυτοπεποίθηση, το επικοινωνιακό σου ταλέντο θα σε φέρει ένα βήμα πιο κοντά στον ερωτικό σου στόχο, ενώ οι διασκεδάσεις, οι προσκλήσεις και οι προτάσεις δεν θα λείψουν. Οι ερωτικές επιλογές θα είναι πολλές, αφού δικαίως αυτό το καλοκαίρι παίρνεις τον τίτλο του “ερωτικού κατακτητή”!

Όσο για τον Ερμή που θα είναι ανάδρομος από τις 15 Ιουλίου στο ζώδιό σου, θα σε βοηθήσει να πάρεις “το αίμα σου πίσω”, γιατί πολύ απλά, ένας έρωτας που υπήρξε το περασμένο διάστημα στη ζωή σου ή κάποιο φλερτ το οποίο δεν είχε την έκβαση που θα θελες, θα επιστρέψει και πάλι, δίνοντάς σου κάποια ικανοποίηση. Η επιλογή θα είναι δική σου, ωστόσο να μου το θυμηθείς, ότι κάποια στιγμή μπορεί και εσύ από την πλευρά σου να μπερδευτείς και να σκεφτείς: “Να είμαι ξανά και πάλι με έναν έρωτα που μου απέδειξε στο παρελθόν ότι είναι αβέβαιος ή να ρίξω άγκυρα για κάτι νέο”;

Η τελική επιλογή είναι δική σου και σίγουρα από τα μέσα του Αυγούστου (συγκεκριμένα από τις 17/8), θα έχεις κάνεις τις τελικές επιλογές και τα ξεκαθαρίσματά σου, γυρίζοντας ένα νέο κεφάλαιο στην αισθηματική σου ζωή. Το συμπέρασμα είναι ένα: Λιονταράκι λαμπερό και κεφάτο, αυτό το καλοκαίρι δεν μένεις μονάχο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σε σχέση…
Τι πρέπει και τι δεν πρέπει, πολλές στιγμές θα σκεφτείς το φετινό καλοκαίρι για τα αισθηματικά σου! Το μεταμορφωτικό αεράκι ανανέωσης και αλλαγής που προέρχεται από τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον τομέα του έρωτα, σου δημιουργεί την επιθυμία να κάνεις αλλαγές στη σχέση σου, ενώ όπως πάντα θα θελήσεις να βάλεις την λογική μπροστά προκειμένου να μην κάνεις και πάλι λάθη του παρελθόντος.

Ο Ιούλιος είναι ο μήνας του συμβιβασμού, της υποχώρησης αλλά και τις εύρεσης λύσεων που θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις το κλίμα στη σχέση σου. Μπορεί η εξέλιξη του ερωτικού σου δεσμού ή συμπεριφορά του συντρόφου σου να σε προβληματίσει και να σε βάλει σε σκέψεις, όμως όλο αυτό θα είναι παροδικό, γιατί η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου (στις 19/7), χαλαρώνει το κλίμα και κάνει μία επιθυμία σου πραγματικότητα.

Ο Αύγουστος είναι πολύ πιο θετικός και ευχάριστος μήνας για τη σχέση σου. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου, σε βοηθά να βάλεις νερό στο κρασί σου και αρχίζεις να βλέπεις πιο αισιόδοξα αλλά και συναισθηματικά την πορεία του ερωτικού σου δεσμού! Αν είσαι Παρθενάκι του πρώτου δεκαημέρου, τότε το φετινό καλοκαίρι, είναι η περίοδος που θα κάνεις νέα όνειρα για τη σχέση σου, έστω και αν ξέρεις ότι πολλά από αυτά είναι δύσκολο για την ώρα να γίνουν πραγματικότητα!

Το σημείο που πρέπει να δείξεις προσοχή μέχρι και τα τέλη του Αυγούστου (σε όποιο δεκαήμερο και να έχεις γεννηθεί), είναι στον τρόπο που επικοινωνείς και εκφράζεις τα συναισθήματά σου στο ταίρι σου. Πολλές στιγμές θα θέλεις να λειτουργείς μεμονωμένα και απόμακρα…

Χωρίς σχέση…
Το ξέρω, έχεις χάσει τις ελπίδες σου και μόνο απαισιόδοξες σκέψεις κάνεις για τα αισθηματικά σου τον τελευταίο καιρό. Για να λέμε τα πράγματα και με το όνομά τους, έχεις την ευθύνη που κάποιες περιπτώσεις κόβονται πριν ξεκινήσουν αυτή την περίοδο, γιατί μέσα σου υπάρχει ακόμα ο φόβος και η ανασφάλεια.

Ωστόσο αυτό το καλοκαίρι είναι ανανεωτικό για το ζώδιό σου και την αλλαγή θα αρχίσεις να την βλέπεις από τις 19 Ιουλίου που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου. Στην συνέχεια, 8/8 η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο του Καρκίνου και αρχίζεις πλέον και βρίσκεις και πάλι από την αρχή την διάθεσή σου για φλερτ αλλά και αισθηματική επιβεβαίωση. Οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν και μέσα από παρέες, διακοπές και διασκέδαση, θα προκύψει μία γνωριμία που θα μπορέσει να ρίξει όλες τις άμυνες που έχεις βάλει εδώ και καιρό στη ζωή σου!

Με τον Ποσειδώνα στις αρχικές μοίρες του Ιχθύ, μπορώ να εγγυηθώ για σένα που έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, ότι έστω και αν δεν το πιστεύεις, όχι μόνο θα ερωτευτείς, αλλά ένα νέο πρόσωπο θα καταφέρει να σε συνεπάρει και μαζί του θα ζήσεις μία σχέση που θα στηρίζεται αποκλειστικά στο συναίσθημα.

Τα δύο φεγγάρια του Αυγούστου (ιδιαίτερα το δεύτερο που πραγματοποιείται στους Ιχθείς, στις 31/8), σε φέρνουν πιο κοντά σε έναν ερωτικό στόχο!

ΖΥΓΟΣ
Σε σχέση…
Η σχέση σου έχει περάσει δοκιμασίες και πολλές φορές ευχήθηκες όλα αυτά που έγιναν με σένα και τον σύντροφό σου να ήταν ένα κακό όνειρο. Ναι, αγαπημένε μου Ζυγέ, μπορώ εύκολα να σου πω ότι από αυτό το καλοκαίρι, η σχέση σου αλλάζει και πλέον υπάρχουν πολλές ευκαιρίες αποκατάστασης. Η Αφροδίτη και ο Δίας από το ζώδιο των Διδύμων, σε βοηθούν να χαλαρώσεις και να βάλεις επιτέλους και εσύ νερό στο κρασί σου.

Μέχρι τα τέλη του Ιουλίου, είναι ευνοϊκό ένα ταξιδάκι που θα βοηθήσει εσένα και τον σύντροφό σου να καλύψετε τα προβλήματα που υπήρξαν μεταξύ σας. Ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού, διεγείρει τον ερωτισμό σου και σε ταρακουνά για τα καλά ώστε να βρεις λύσεις για φλέγοντα ζητήματα της σχέσης σου. Ακόμα και αν βρίσκεσαι σε διλήμματα και δεν ξέρεις πώς να χειριστείς την κατάσταση, μπορώ να σου εγγυηθώ ότι μέχρι το τέλος του καλοκαιριού το τοπίο θα είναι πλέον πιο καθαρό.

Στις 2 Αυγούστου που πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου, δείξε περισσότερη διπλωματία και προσπάθησε να αποφύγεις τα ερωτικά καβγαδάκια. Αν έχεις γεννηθεί στο τελευταίο δεκαήμερο του ζωδίου σου, τότε ο Κρόνος εξακολουθεί να κάνει στενό μαρκάρισμα στο δεσμό σου και αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν δοκιμασίες που τεστάρουν τα συναισθήματα με το ταίρι σου.

Σε κάθε περίπτωση μπορώ να σου πω, ότι το καλοκαίρι του 2012 θα είναι γεμάτο πάθος, ερωτισμό, αποκατάσταση αλλά και ξεκαθαρίσματα. Μετά το τέλος της θερινής περιόδου θα ξέρεις καλύτερα από κάθε άλλη φορά, που πατάς και πού βρίσκεσαι!

Χωρίς σχέση…
Χώρισες, πόνεσες, έκλαψες και ο Κρόνος από το ζώδιο σου σε σκλήρυνε αρκετά… όμως φέτος το καλοκαίρι παίρνεις και πάλι τα πάνω σου και βρίσκεις και πάλι αυτή την ανάλαφρη, αισθησιακή σου αθωότητα, την οποία είχες χάσει εδώ και καιρό! Μέχρι τις 7/8 η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων, παρέα με τον Δία, σου εγγυώνται νέες γνωριμίες, επικοινωνίες αλλά αλλαγή τακτικής και απόψεων. Αλλάζουν λοιπόν τα πλάνα σου, τα γούστα σου και κάνεις γνωριμία μέσα από επικοινωνίες, συναντήσεις, παρέες ή ακόμα και κάποιο ταξίδι.

Με τον Ερμή από το ζώδιο του Λέοντα, είναι δεδομένο ότι οι προτάσεις και οι προσκλήσεις που θα δεχθείς από φίλους θα είναι πολλές, ενώ η διασκέδαση και η καλοπέραση θα σε βοηθήσουν να ανεβάσεις και πάλι την αυτοπεποίθησή σου! Μπορώ άνετα να σου πω λοιπόν, ότι τον Ιούλιο ευνοείσαι για μία νέα γνωριμία, όμως σου έχω και ένα ακόμα νέο … το τραγούδι <<Επιστροφές, καταστροφές, έχω για σένα κάνει πολλές>> το γνωρίζεις; Αν όχι πρέπει να το ακούσεις, γιατί από τις 15 Ιουλίου θα σου ταιριάζει γάντι.

Μέχρι τις 7/8 που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος θα επικοινωνήσει μαζί σου ένας έρωτας από το παρελθόν. Μετά την εμπειρία και τα μαθήματα που έχεις πάρει από τον Κρόνο εδώ και δύο χρόνια, η απόφαση θα είναι δική σου. Είναι σίγουρο όμως, ότι αυτό το καλοκαίρι θα βρεθείς σε ερωτικά διλήμματα, απλά πλέον θα έχεις τον τρόπο να τα διαχειριστείς με μία πιο ανέμελη τακτική!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σε σχέση…
Σε μία πιο σοβαρή τροχιά έχει μπει ήδη η σχέση σου και παρόλο που ορισμένες φορές μπορεί να πιέζεσαι ή να δημιουργούνται καβγαδάκια και αντιθέσεις, το ζητούμενο είναι ένα, έχεις καταφέρει να σταθεροποιήσεις το κλίμα! Η περίοδος του καλοκαιριού, είναι πιο ευνοϊκή για το ζώδιο σου από τις αρχές Αυγούστου, που η Αφροδίτη θα είναι στον φιλικό για σένα υδάτινο Καρκίνο.

Μέχρι τις 19 Ιουλίου, είναι πολύ πιθανό να αγχωθείς και να πιεστείς αρκετά με τα οικονομικά σου και η συμπεριφορά σου να είναι αρκετά απότομη απέναντι στο ταίρι σου. Ωστόσο παρ\’ όλες τις πιέσεις που δέχεσαι στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου, όταν θα φτάνεις στην κρεβατοκάμαρα με το ταίρι σου, όλα θα τα ξεχνάς, αφού ο ερωτισμός σου θα χτυπήσει κόκκινο το διάστημα του καλοκαιριού!

Τον Ιούλιο ανανεώνεται η ερωτική σου σχέση με το ταίρι σου και το πάθος σας χαρίζει αξέχαστες στιγμές. Τον Αύγουστο όμως, βάζεις μία πιο τρυφερή και ρομαντική νότα στη σχέση σου, ενώ ένα ταξίδι που θα κάνεις με το ταίρι σου θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά. Στις 31 Αυγούστου, που γίνεται η Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων, περιόρισε την συναισθηματική υπερβολή, τις ζήλιες και τις εντάσεις! Σε γενικές γραμμές αυτό το καλοκαίρι μπορεί να σου χαρίσει όμορφες απολαύσεις!


Χωρίς σχέση…
Πικάντικη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η αισθηματική σου ζωή για το διάστημα του καλοκαιριού! Τον Ιούλιο, η Αφροδίτη και ο Δίας από τον όγδοο οίκο του ωροσκοπίου σου, φουντώνουν τον ερωτικό σου πόθο και φέρνουν στο δρόμο σου ένα άτομο, που θα καταφέρει να διεγείρει τον ερωτισμό σου. Μπορεί να μην σου δίνει τις εγγυήσεις για σταθερότητα που θα θελες, το βέβαιο είναι όμως ότι θα περάσεις καλά.

Στις 19 Ιουλίου που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, σου δημιουργείται η επιθυμία να αποδράσεις από την καθημερινότητα, να ταξιδέψεις και να δοκιμάσεις νέες εμπειρίες. Με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων, αρκετές στιγμές μπορεί να παρασύρεσαι σε όνειρα και φαντασιώσεις ή μπορεί να εξιδανικεύεις τα άτομα που γνωρίζεις (ιδιαίτερα εσύ που γεννήθηκες στο πρώτο δεκαήμερο)! Να θυμάσαι ιδιαίτερα τον Ιούλιο, πως << παν μέτρον άριστον>>, μην βιάζεσαι να κρίνεις ανθρώπους και καταστάσεις.

Από τις 7/8 που η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο του Καρκίνου, μπορείς να δημιουργήσεις μία σχέση, που θα έχει τις προοπτικές για κάτι πιο μόνιμο. Η αφοσίωση, η αποκλειστικότητα αλλά και το συναίσθημα , που είναι τόσο απαραίτητα για τη ζωή σου, θα επανέλθουν και πάλι…!

Η συμβουλή μου όμως είναι να προσπαθήσεις αυτό το καλοκαίρι να κάνεις μικρά και σταθερά βήματα και να δείξεις περισσότερη προσοχή στις επιλογές σου για τον απλούστατο λόγο: Λίγους μήνες αργότερα (τον Οκτώβριο), ο Κρόνος μπαίνει στο ζώδιό σου, για να δοκιμάσει τις σχέσεις σου. Οτιδήποτε δεν στηριχτεί σε γερές βάσεις, θα είναι δύσκολο να έχει μακρόχρονη πορεία!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σε σχέση…
Και εκεί που νόμιζες ότι η σχέση σου δεν θα κρατήσει, ότι έφτασε το τέλος και ότι πρέπει να γυρίσεις σελίδα, οι δοκιμασίες ξεπερνιούνται και όλα αλλάζουν προς το καλύτερο. Ο Ιούλιος σε φέρνει πιο κοντά στον σύντροφό σου, με την Αφροδίτη και τον Δία στον 7ο οίκο σου, η δέσμευση έρχεται σε πρώτο πλάνο και δεν αποκλείεται να πάρεις την απόφαση του γάμου, της συμβίωσης ή της επισημοποίησης με κάποιο τρόπο.

Με τον Ουρανό να δημιουργεί <<δονήσεις>> στον τομέα του έρωτα (αφού βρίσκεται στον 5ο οίκο σου), οι αλλαγές, οι ανατροπές αλλά και οι ξαφνικές εξελίξεις δεν θα λείψουν από την αισθηματική σου σχέση, όμως θα είναι υπέρ σου! Ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα μέχρι και τα τέλη του Αυγούστου, θέλεις να ταξιδέψεις και να απολαύσεις μαζί με τον σύντροφό σου, όλα όσα εδώ και καιρό είχατε στερηθεί!

Σε γενικές γραμμές ανήκεις στους ευνοημένους του καλοκαιριού, τον Ιούλιο σπας τον πάγο στη σχέση σου και περνάς πιο ευχάριστες στιγμές, ενώ τον Αύγουστο όλα είναι φανερό ότι θα μπουν σε μία σειρά για το καλύτερο…

Χωρίς σχέση…
Μπορεί η μοναξιά και η εργένικη ζωή να μην σε ενοχλεί ιδιαίτερα ή να είσαι από τους τύπους που λένε ότι το καλοκαίρι είναι καλύτερο κάποιος να είναι μόνος …το καλοκαίρι του 2012, είτε το θες, είτε δεν το θες, θα αποκατασταθείς!

Ο Ερμής από τον Λέοντα σου πάει πολύ, γιατί σε βοηθά να εκφραστείς, να ταξιδέψεις, να επικοινωνήσεις αλλά και να δώσεις νέες ευκαιρίες σε έναν έρωτα από τα παλιά που είχε άδοξο τέλος. Ναι, πολλά από όσα απέρριπτες μέχρι πρότινος, θα αρχίσεις να τα αντιμετωπίζεις τώρα με διαφορετικό μάτι!

Η Αφροδίτη φλερτάρει με τον Ήλιο σου, από το ζώδιο των Διδύμων, μέχρι και τις 7/8, αυτό μπορεί να σημαίνει νέες αισθηματικές ευκαιρίες, ερωτικά διλήμματα ακόμα και ξεκίνημα μίας νέας σχέσης, που αρχικά θα έχει μία πιο ανάλαφρη και επιπόλαιη νότα. Ο Δίας από την ίδια θέση, δηλαδή στους Διδύμους, βοηθά στην σταθεροποίηση μίας αισθηματικής σχέσης, σε σένα που έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου!

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα, στις 17/8 εκτοξεύει την διάθεσή σου στα ύψη, σε γεμίζει με ενθουσιασμό αλλά και ερωτισμό. Έχει φτάσει η ώρα λοιπόν να αναθερμάνεις την αισθηματική σου ζωή και σε διαβεβαιώνω ότι μέχρι το τέλος του καλοκαιριού θα γελάς από χαρά, έκπληξη και ικανοποίηση, από τις εξελίξεις που θα υπάρξουν!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σε σχέση…
Όλο και κάτι πάει στραβά με τη σχέση σου και χάνεις την ψυχραιμία σου ή σκέφτεσαι πως θα ήταν καλύτερα να μείνετε χώρια… Μπορώ να πω πως με τον Κρόνο και τον Άρη από το ζώδιο του Ζυγού, τον Ουρανό στον Κριό και τον Πλούτωνα από το δικό σου ζώδιο, υπάρχουν εντάσεις, εμπόδια και η επιθυμία σου είναι να τα βροντήξεις όλα και να φύγεις είναι έντονη.

Χαλάρωσε όμως, γιατί τον Αύγουστο, όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο! Το καλοκαίρι του 2012, είναι έντονο και αν η σχέση που υπάρχει στη ζωή σου, δεν στηρίζεται σε γερές βάσεις, τότε τον Ιούλιο υπάρχει το ενδεχόμενο από την πλευρά σου, εσύ να θελήσεις να την τερματίσεις για να ξεκινήσεις κάτι καινούριο.

Από τις 7/8 που η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στο ζώδιο του Καρκίνου, μπορείς επιτέλους να χαλαρώσεις και να απολαύσεις πιο ήρεμες και ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου! Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, θα σε βοηθήσει να κάνεις νέα όνειρα στο πλευρό του συντρόφου σου , ενώ οι ειδυλλιακές στιγμές δεν θα λείψουν!

Χωρίς σχέση…
Μπορώ να σου αγαπημένο μου Αιγοκεράκι, ότι αυτό το καλοκαίρι είσαι αρκετά εκλεκτικό στα αισθηματικά σου και θα περνάς από <<κόσκινο>> όλες τις γνωριμίες που θα προκύπτουν. Συμβιβασμούς δεν κάνεις, δεν αρκείσαι με κάτι μέτριο ή κάτι εφήμερο και τα στάνταρ σου αλλάζουν και έχεις και απόλυτο δίκιο. Τα λάθη του παρελθόντος σου έδωσαν τα μαθήματά σου και πλέον δεν θέλεις να τα επαναλάβεις.

Ο Ιούλιος, σε βοηθά να ξεχάσεις και να αφήσεις μία και καλή πίσω σου, έναν αισθηματικό δεσμό, ο οποίος σε πλήγωσε και έληξε άδοξα. Είναι η περίοδος που θα ξεχαστείς και θα ξεπεράσεις τις πληγές του παρελθόντος, προκειμένου στη συνέχεια να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα. Στις 19 Ιουλίου που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου, θα είσαι πλέον σε ετοιμότητα να κοιτάξεις το μέλλον της αισθηματικής σου ζωής με ελπίδα, χαρά και προσμονή, ενώ από αυτή την ημερομηνία σηματοδοτείτε μία ολοκαίνουρια περίοδος νέων ευκαιριών για τα αισθηματικά σου!

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω (στις 7/8), κάνει την έναρξη μίας νέας ερωτικής περιόδου κατά την οποία ευνοούνται τα φλερτ, οι νέες γνωριμίες αλλά και η συναισθηματική ανταπόκριση. Ακόμα και αν δεν είναι μέσα στα πλάνα σου, τον Αύγουστο, θα χαλαρώσεις και θα απολαύσεις την επαφή σου με νέα άτομα, που θα σε βοηθήσουν να δεις τη ζωή και τα αισθηματικά σου με έναν τρόπο διαφορετικό. Το συναίσθημα επιστρέφει και πάλι στη ζωή σου και έστω και αν οι άμυνες σου είναι δύσκολο να καταρριφθούν, μπορώ να πω πως ο έρωτας θα σε βάλει στόχο με τα βέλη του.

Προς τα τέλη του Αυγούστου (συγκεκριμένα στις 31/8) που πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων, πλέον θα έχεις νέες ελπίδες, νέα όνειρα και νέες προσδοκίες, που θα έχουν προκληθεί από έναν άνθρωπο που θα έχει μπει εκείνη την περίοδο στη ζωή σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σε σχέση…
Όλα φαίνονται να αλλάζουν στα αισθηματικά σου και πλέον θα αρχίσεις να αισθάνεσαι περισσότερη σιγουριά, αλλά και ελπίδα για την πορεία της σχέσης σου. Ναι, μπορώ να σου ανακοινώσω τα ευχάριστα νέα ότι είσαι από τους πιο ευνοημένους του καλοκαιριού στον τομέα του έρωτα.

Με την Αφροδίτη να είναι στον 5ο οίκο σου, δηλαδή στον τομέα του έρωτα μέχρι τις 7/8, έχεις την διάθεση να κερδίσεις το χαμένο έδαφος στη σχέση σου, ο έρωτας επιστρέφει και πάλι στην καθημερινότητά σου και το <<ερωτικό παιχνίδι>> που γίνεται ανάμεσα σε σένα και στο ταίρι σου, διώχνει μακριά κάθε δυσάρεστη κατάσταση που είχε προκύψει το τελευταίο διάστημα.

Με τον Δία να είναι στην ίδια θέση (στους Διδύμους, στον 5ο οίκο σου), μέχρι και τον Ιούνιο του 2013, έχω να σου πω πως έστω και αν μέχρι τώρα απέκλειες το ενδεχόμενο του γάμου ή της συμβίωσης, τώρα θα θελήσεις να κάνεις κάτι πιο επίσημο για σένα και τη σχέση σου!

Ο Ερμής από τον Λέοντα μέχρι τα τέλη του Αυγούστου, κάνει εσένα και το ταίρι σου να δείτε εντελώς διαφορετικά κάποια πράγματα στη σχέση σας, ενώ η απόλαυση, ο ερωτισμός αλλά και η συναισθηματική πληρότητα θα σας φέρουν πιο κοντά. Ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού, σου πάει πολύ, και ιδιαίτερα την περίοδο του Αυγούστου, θα θελήσεις να ταξιδέψεις, να κουβεντιάσεις και να βρεις λύσεις από κοινού με το ταίρι σου, για ότι αφορά τη σχέση σας.

Δείξε προσοχή στις 2 Αυγούστου που πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιό σου – ιδιαίτερα εσύ που έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου- γιατί μπορεί υποσχέσεις που θα δώσεις, να μην μπορείς να τις τηρήσεις στην πορεία!

Σε γενικές γραμμές, τόσο ο Ιούλιος όσο και ο Αύγουστος, είναι οι μήνες του έτους, που μπορούν να σε κάνουν και πάλι να χαμογελάσεις, από την πορεία και την εξέλιξη της σχέσης σου! Δεν σου αποκλείω το γεγονός ότι μπορεί να φάμε και κουφέτα!

Χωρίς σχέση…
Ξεκινώντας το καλοκαίρι, απολαμβάνεις την ελευθερία σου και έστω και αν κάποιες στιγμές μπορεί να σκέφτεσαι: <<Εγώ πότε θα βρω τον άνθρωπό μου>>, το δεδομένο είναι ότι αυτό το καλοκαίρι, απολαμβάνεις όσο ποτέ άλλο το φλερτ και το αισθηματικό παιχνίδι! Ακόμα και αν λες ότι θα μείνεις στο ράφι, οι πλανήτες δεν έχουν τα ίδια σχέδια για σένα.

Η Αφροδίτη από τον 5ο οίκο σου, σε κάνει να λάμπεις από γοητεία, ενώ όπου βρεθείς και όπου σταθείς, δεν υπάρχει κάποιος που να μην γοητευτεί μέχρι και τις 7/8 από την παρουσία σου. Ο Δίας από την ίδια θέση, φέρνει τόσο τον Ιούλιο, όσο και τον Αύγουστο, νέες ευκαιρίες στα αισθηματικά σου. Μπορεί να έχεις κανονίσει να περάσεις μία χαλαρή βραδιά με την παρέα σου και ξαφνικά να ξεπροβάλλει μία νέα γνωριμία πολλά υποσχόμενη. Τόσο η Αφροδίτη όσο και ο Δίας από το ζώδιο των Διδύμων, κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να σε αποκαταστήσουν.

Ο Ερμής από τον Λέοντα, σε βοηθά να διακρίνεις τι σου ταιριάζει καλύτερα, τι είναι αυτό που θέλεις και μέσα από κατάλληλες επικοινωνίες, συναντήσεις αλλά και ταξιδάκια, θα υπάρξουν νέες ερωτικές προτάσεις.

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από το ζώδιο του Λέοντα, φέρνει και πάλι στη ζωή σου μνήμες από το παρελθόν! Από τις 15/7, θα έχεις κάποια νέα από έναν πρώην σύντροφο, μπορεί να τον συναντήσεις ή να μιλήσεις μαζί του και θα σε κυριεύσει το δίλημμα αν πρέπει να είστε και πάλι μαζί. Μέχρι τις 7/8 θα έχεις καταλήξει λοιπόν στην απόφαση αν πρέπει να δώσεις μία νέα ευκαιρία σε ένα πρόσωπο από τα παλιά!

Στις 2/8 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιό σου και αυτό σημαίνει ότι θα κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα μέσα σου, προκειμένου να καταλήξεις σε μία επιλογή για την αισθηματική σου ζωή! Σε γενικές γραμμές μπορώ να σου πω ότι τόσο ο Ιούλιος όσο και ο Αύγουστος σε ευνοούν στο ξεκίνημα μίας νέας σχέσης. Η μοναξιά είναι ανέφικτη για αυτό το καλοκαίρι, αφού οι επιλογές θα είναι αρκετές.

Η συμβουλή μου είναι να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν και να υποδεχτείς ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σου, το οποίο θα έχει πολύ καλύτερες προοπτικές αποκατάστασης!

ΙΧΘΕΙΣ
Σε σχέση…
Μπορεί οι εκλείψεις Μαΐου και Ιουνίου, να τάραξαν τη σχέση σου και να σε έφεραν αρκετές φορές σε απόγνωση, όμως το καλοκαίρι του 2012, είναι άκρως ερωτικό για σένα. Αν κατάφερε η σχέση σου να βγει αλώβητη τους περασμένους μήνες, τότε μπορώ να σου πω ότι τον Ιούλιο θα νιώσεις ότι πλέον το καλοκαίρι θα σταθεροποιηθεί, ενώ η συναισθηματική ασφάλεια επανέρχεται και πάλι στην καρδιά σου!

Η Αφροδίτη από τους Διδύμους, κάνει πιο κατάλληλες τις συνθήκες για να πάρει η σχέση σου μία πιο μόνιμη τροπή, ενώ ο Δίας από το ίδιο ζώδιο, δίνει την ευκαιρία να γίνουν νέα ανοίγματα στο δεσμό σου που θα σας στηρίξουν για την μακρόχρονη πορεία του. Μία συμβίωση είναι πολύ πιθανή όπως επίσης και το γεγονός ότι θα περνάς περισσότερες ώρες με το ταίρι σου.

Με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου, που πραγματοποιείται στις 19 Ιουλίου, η σχέση σου θα μπει σε μία νέα πορεία και πλέον θα αποκτήσετε τις βάσεις που θα σας στηρίξουν στο μέλλον.

Ο Αύγουστος είναι σαφώς πολύ καλύτερος μήνας για την εξέλιξη των αισθηματικών σου, αφού η τρυφερότητα, η αφοσίωση, ο ρομαντισμός και το συναίσθημα, θα είναι έντονα σε όλη την διάρκεια του μήνα. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου, θα κάνει ιδανικές τις συνθήκες στη σχέση σου!

Ο Αύγουστος ολοκληρώνεται με μία όμορφη Πανσέληνο στο ζώδιό σου, στις 31 του μήνα, που σε κάνει να ονειρευτείς το μέλλον με περισσότερη ελπίδα!

Χωρίς σχέση…
Ένα καλοκαίρι γεμάτο συναισθηματικές εκπλήξεις, έχεις να ζήσεις αγαπημένο μου Ψαράκι. Το διάστημα του Ιουλίου – κυρίως μέχρι τις 19 του μήνα- πρέπει να δείξεις προσοχή, για να μην διαψευστούν κάποιες ελπίδες που τρέφεις στα αισθηματικά σου.

Γνωριμίες, φλερτ και ξεκινήματα, θα υπάρξουν κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, όμως με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου, πολλές φορές έχεις την τάση να ωραιοποιείς τους ανθρώπους και τις καταστάσεις και να μην βλέπει καθαρά την πραγματική αλήθεια! Ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού κάνει το διάστημα του καλοκαιριού καυτό και εκρηκτικό, αφού ο ερωτισμός σου θα είναι στα καλύτερά του!

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου, που πραγματοποιείται στις 19 του μήνα, σε βοηθά να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν και κάποιον άνθρωπο που σε πίκρανε και να κάνεις ένα νέο ουσιαστικό ξεκίνημα.

Από τις 7/8 που η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο του Καρκίνου, είσαι πλέον σε ετοιμότητα, να φλερτάρεις, να γοητεύσεις και να δεχτείς νέες αισθηματικές προτάσεις. Ναι, μπορώ να σου πώ ότι το διάστημα του Αυγούστου κάτι θα <<παίξει>> στα αισθηματικά σου, που θα σε συνεπάρει! Η συμβουλή μου ωστόσο είναι, να λειτουργήσεις αρκετά εκλεκτικά, αφήνοντας τον χρόνο να αποδείξει την αξία ενός ανθρώπου ή μίας γνωριμίας.

Το καλοκαίρι σου, ολοκληρώνεται με την Πανσέληνο στο ζώδιό σου και με την ελπίδα ότι πλέον πολλά πράγματα θα αλλάξουν… Αυτή η ελπίδα μετά από λίγο καιρό θα γίνει και πραγματικότητα!



mybottom text

Free Counters